Update De Bloesemgaard fase 4

17 mei '24

In de update van 26 maart is te lezen dat we een aantal hobbels hebben ondervonden met betrekking tot de zienswijzen die zijn ingediend op het wijzigingsplan. Dit heeft helaas voor enige vertraging gezorgd in het proces. Om deze vertraging enigszins te compenseren, zijn we achter de schermen druk bezig geweest. Lees je mee?

Allereerst zijn we op dit moment bezig met het contracteren van een aannemer voor de bouw van de 44 woningen. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan het opstellen van levensechte artist impressions, zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw toekomstige woning er straks uit komt te zien. De eerste concept impressies zullen we op zeer korte termijn met je delen en geven een goed beeld van hoe mooi deze fase gaat worden. We zetten nog steeds alles op alles om hopelijk rond de zomer van 2024 alsnog in verkoop te kunnen gaan met De Bloesemgaard fase 4. 

We begrijpen dat het vooruitzicht van een nieuwe woning spannend is en dat je graag op de hoogte wilt blijven van de voortgang. Zodra we meer informatie hebben over De Bloesemgaard fase 4, zullen we dit direct met je delen.

We kijken ernaar uit om jou binnenkort meer te kunnen vertellen over dit mooie project.

Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Wonen in De Bloesemgaard? Bekijk woningaanbod