Planning De Bloesemgaard

In De Bloesemgaard, het nieuwbouwplan in Margraten, realiseren we circa 115 woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Bloesemgaard.

Verkoop Fase 4 in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de gloednieuwe koopwoningen van fase 4 in De Bloesemgaard. De Bloesemgaard fase 4 bestaat uit 44 woningen, waaronder hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige 2 onder 1 kapwoningen. Een gevarieerd aanbod dat goed aansluit bij verschillende behoeften. 

De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 79 en 143 m2. Bekijk bij het woningaanbod de verschillende woningtypes en lees meer over de verschillende kenmerken per woningtype.

Bekijk het aanbod

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van De Bloesemgaard, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om De Bloesemgaard te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven van de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Woning kopen.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Voorgaande fases

Meer weten? Nieuws
  Ligging