De Bloesemgaard goed bereikbaar

De Bloesemgaard ligt centraal in Margraten, grenzend aan de noordkant. De wijk is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets én het openbaar vervoer. Door de centrale ligging ben je zo op de regionale weg. De vele fiets- en wandelroutes in het nieuwbouwplan maken het extra uitnodigend om de auto te laten staan.

Neem de bus of stap op de trein

Er rijden diverse buslijnen van Veolia door Eijsden-Margraten. De buurtbussen 191, 56 en 48 rijden regelmatig richting Maastricht en andere plaatsen in de buurt. Via het NS-station in Eijsden stap je zó op de trein naar België en Duitsland.

image alt

Trek er met de fiets op uit

Margraten is een feest voor fietsers. Er zijn vele schitterende fietsroutes, zoals de route langs kloosters en kastelen of naar het Drielandenpunt. En voor de echte sportievelingen de Gulpenerberg of de 113 kilometer naar de Belgische Ardennen. Maar ook dagelijkse voorzieningen zijn goed per fiets bereikbaar. 

image alt

Of stap in de auto

Via de N278 en de N281 zijn in zowel oostelijke als westelijke richting Maastricht, Simpelveld en Heerlen prima bereikbaar. Je staat binnen 20 minuten in het bruisende centrum van Maastricht.

Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Wat is er te doen? Voorzieningen