Voortgang De Bloesemgaard fase 4

26 maart '24

Eind januari hebben we gedeeld dat er enkele beroepen van omwonenden zijn binnengekomen op de wijzigingen op het bestemmingsplan van de volgende fase van De Bloesemgaard. We geven je in dit bericht graag een update over de laatste stand van zaken. Lees je mee?

In december 2023 is het wijzigingsplan voor de ontwikkeling van de woningen in De Bloesemgaard fase 4 ter inzage gelegd, waarbij iedereen in de gelegenheid is gesteld een formele reactie te geven. Bij de gemeente is door meerdere personen een beroep ingediend tegen het wijzigingsplan. Deze beroepen dienen te worden afgehandeld voordat het wijzigingsplan vastgesteld kan worden door de gemeenteraad.

Het spreekt voor zich dat wij ons waar mogelijk inspannen de beroepen van tafel te krijgen. Waar mogelijk proberen we aan eventuele zorgen van de bezwaarmakers tegemoet te komen. Op dit moment is het helaas nog niet duidelijk wanneer we verder kunnen met de verkoopvoorbereidingen van De Bloesemgaard fase 4.  Voor zover we nu kunnen inschatten zal het in het meest gunstige geval tot de zomer van 2024 duren voordat we de volgende stap in de ontwikkeling van De Bloesemgaard fase 4 kunnen zetten.

Zodra we meer informatie hebben houden we je hiervan op de hoogte.

Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Wonen in De Bloesemgaard? Bekijk woningaanbod