Stappenplan woning kopen: van interesse tot aankoop

28 november '23

Heb jij een nieuwbouwwoning in De Bloesemgaard fase 4 op het oog? Gaaf! Maar welke stappen komen erbij kijken vanaf je interesse tot aan de aankoop van de woning? Wij zetten het stappenplan woning kopen voor je op een rij!

Aanmelden als belangstellende

Je hebt een project gevonden dat precies aansluit bij wat je zoekt. Wie weet heb je zelfs al een - of meerdere - favoriete woning(en). Om goed op de hoogte te blijven, meld je je via de footer van de website aan als belangstellende. Hier is namelijk een grote button te vinden met de tekst 'Ja, ik wil mij aanmelden'. Een andere mogelijkheid is om je aan te melden op de pagina van jouw favoriete woningtype. Hier is wederom een button te vinden met de tekst 'Aanmelden voor projectfase'. 

Maak jouw persoonlijke account aan om de inschrijving te voltooien. Vanaf nu ben je aangemeld voor onze projectnieuwsbrief. Het is belangrijk om je account binnen 24 uur te bevestigen, anders wordt je interesse voor het project na 24 uur verwijderd. De bevestigingsmail kan ook in je spambox terecht zijn gekomen.

Nu kun je aan de slag met al jouw woonwensen en ben je ook automatisch aangemeld voor de maandelijkse gebiedsnieuwsbrief. Handig want zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het gebied!

Van interesse tot aankoop

Bij ons kan je een woning 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Bekijk de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning of bekijk de pagina 'woning kopen' om alle stappen van het proces na te lezen.

Bekijk de stappen
Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Wonen in De Bloesemgaard? Bekijk woningaanbod