Nieuw woningaanbod: De Bloesemgaard fase 4

16 november '23

We hebben goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwwoning in Margraten. Er komt nieuw woningaanbod aan in De Bloesemgaard! De Bloesemgaard fase 4 bestaat uit 44 woningen, waaronder hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige 2 onder 1 kapwoningen. Een gevarieerd aanbod dat goed aansluit bij verschillende behoeften. Lees snel verder!

image alt

Welke woning past bij jou?

De Bloesemgaard fase 4 bestaat uit 44 woningen, waaronder: 

  • 12 starters rijwoningen
  • 1 rijwoning
  • 6 hoekwoningen
  • 4 twee onder een kapwoningen
  • 5 vrijstaande woningen 
  • 16 levensloopbestendige woningen

De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 79 en 143 m2. Bekijk bij het woningaanbod de verschillende woningtypes en lees meer over de verschillende kenmerken per woningtype.

Bekijk woningaanbod

Schetsen, prijsindicaties en concept plattegronden

Op dit moment is bekend wat de indicatieve vanaf prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

De schetsen van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er ongeveer uit komen te zien. Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen.

Interesse? Meld je snel aan

Naar verwachting gaan de woningen van De Bloesemgaard fase 4 in het voorjaar van 2024 in verkoop. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Je aanmelddatum wordt dan geregistreerd, en speelt straks een belangrijke rol bij de toewijzing. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meer over de toewijzingsprocedure
Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Wonen in De Bloesemgaard? Bekijk woningaanbod