Verkoopprocedure en makelaar

9 juli '24

Online een woning kopen? Kan ik nog een 'echt' persoon spreken? Natuurlijk wel! Het blijft altijd mogelijk om een afspraak te maken met een echt persoon. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe je jouw huis koopt. Volledig online of via persoonlijk contact. Alles kan, niets moet. Aan jou de keus. Voor De Bloesemgaard fase 4 hebben we Aelmans Margraten voor je klaar staan.

image alt

Makelaar

''Met veel enthousiasme begeleiden wij, team Aelmans Margraten, ook deze fase van het prestigieuze nieuwbouwplan De Bloesemgaard, gelegen aan de rand van Margraten. Wij informeren en ondersteunen u graag persoonlijk bij uw zoektocht naar úw nieuwe woning!''

Aelmans Margraten

Inschrijving en toewijzing

Als de online verkoop van De Bloesemgaard fase 4 start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via een persoonlijk account. Na een inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats. Daarbij hanteren we aan aantal criteria. Als je een woning toegewezen hebt gekregen koop je de woning ook nog eens online via jouw account. Hoe handig is dat?

Meer over online een woning kopen

Binnenkort te verwachten

Voordat de verkoop start heb je nog heel veel informatie van de woningen van ons tegoed. Denk bijvoorbeeld aan definitieve impressies van de woningen, de definitieve prijzen maar ook alle benodigde informatie op bouwnummer niveau. Hierover zeer binnenkort meer!

Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Wonen in De Bloesemgaard? Bekijk woningaanbod